iPhone Burst Mode: Så här tar du, Visa och Spara Burst Photos på iPhone

Att göra omkopplaren till iPhone ökade seriöst antalet bilder jag tar. Med Burst Mode kan jag snabba bilderna snabbare än någonsin tidigare. Låt oss gå över hur du tar Burst Photos på iPhone, hur man tittar på brastbilder, och hur man väljer och sparar enskilda iPhone-burstbilder du vill behålla. Oavsett om du vill ha smickrande uppriktiga bilder, förbättra din sportfotografi eller förbättra dina actionbilder av snabba husdjur ser jag några bra bilder i din framtid. låt oss börja!

Vad är Burst Mode? Burst Mode på iPhone är en sekvens av bilder som tas med en hastighet av tio bilder per sekund, genom att hålla fingret på iPhone: s avtryckarknapp. Det finns ingen anledning att slå på iPhone Burst-läge. Burst Mode är alltid klart, så att du kan fånga actionbilder på ett ögonblick. Att ta ett iPhone-burstfoto är ett utmärkt sätt att garantera att du får det rörelsefotografi du vill ha. Om du snubblar över ett stort, uppriktigt foto eller annat en gång i livet, och vill vara säker på att du har gott om bilder att välja mellan, är Burst Mode på iPhone sättet att göra det. När du tagit ett foto i Burst Mode på iPhone visas alla bilder tillsammans som ett foto i appen Foton.

Hur man tar burst bilder

  • Öppna din Kamera-app.
  • När du har ramat in ditt skott, tryck och håll ned slutarknappen längst ner på skärmen.

  • Du kommer märka en räknare som dyker upp när du håller ner luckan. Detta anger hur många bilder du har tagit hittills.
  • I appen Foton kommer din bildbyte att kluster ihop och kan identifieras med en ikon överst på huvudbilden, som läser "Burst".

Hur man tittar på Burst Images

  • Öppna appen Foton och hitta klustret av bilder med brast.
  • Tryck på Välj längst ner på skärmen.

  • Här kan du svepa igenom och se alla bilder som du bara har tagit.
  • Den grå pricken under vissa bilder indikerar de som har den bästa kompositionen och fokuseringen.

Hur man sparar enskilda sprängbilder

  • I appen Foton, leta reda på det bildklipp som du vill öppna.
  • Tryck på Välj.
  • Här kan du svepa igenom alla bilder som du bara har tagit.

  • Tryck på varje bild för att välja dina favoriter från gänget.
  • När du väl har valt dina favoriter trycker du på Klar i övre högra hörnet.

  • Välj antingen Håll allt (för att hålla klyftklustret) eller välj Endast behåll [#] Favoriter (för att spara endast de favoriter du valt).

Toppbildskredit: Denys Prykhodov / Shutterstock.com