Så här ställer du in din iPhone för att radera all data efter 10 misslyckade lösenordsförsök

Apple har gjort ett bra jobb för att göra våra iPhones säkra. Om du har data eller bilder på din iPhone som du inte vill ha någon utan att koden någonsin kan se, kan du ställa in din iPhone för att radera all data efter 10 misslyckade lösenordsförsök (det här tar inte bort data i iCloud). Det här är inte en inställning som du bör slå på lätt eftersom om någon misslyckas med att öppna telefonen efter de tio försöken, försvinner allt på telefonen och du måste börja från början. Men som en säkerhetsåtgärd är det ett bra sätt att se till att dina data är säkra.

Om du vill ställa in din iPhone för att radera all data efter 10 misslyckade lösenordsförsök öppnar du appen Inställningar. Bläddra ner och tryck på Tryck på ID och lösenord. Ange ditt lösenord för att fortsätta.

Bläddra längst ner på sidan och du kommer att se Radera data. Nedanför står det "Radera alla data på den här iPhone efter 10 misslyckade lösenordsförsök." Växla på Radera data för att aktivera den här funktionen. Den kommer att be dig att bekräfta, tryck på Aktivera.